Strandsommerhus på Lolland udlejes

Strandhuset

Denne side præsenterer "Strandhuset", et sommerhus der ligger på Lollands nordkyst. Interesserede i at leje huset bør kontakte Annie Skalberg. Nogle praktiske oplysninger er samlet her.

Om huset

Huset, der er bygget i 1910 og renoveret i 1997, ligger helt ud til kysten, på den nordligste del af Lolland. Det er på 100m², fordelt over to etager. Alle rum i huset har udsigt til havet.

Stueetagen består af entre, badeværelse med brusekabine, åbent køkken og stue på 30m², glasveranda (16m²) mod vest med blandt andet en sovesofa, der kan blive to (gode) enkelte senge eller en dobbelt.

På førstesalen findes 2 soveværelser med hver 2 (gode) senge, der kan slås sammen til en dobbeltseng, det ene værelse har udgang til vestvendt balkon. Der er mulighed for ekstra opredning.

I huset forefindes vaskemaskine, tørretumbler, komfur med keramisk plade, opvaskemaskine, mikrobølgeovn, kaffemaskine, farve-tv/parabol, samt musikanlæg til cd og bånd. Til opvarmning af huset findes elpaneler og 2 brændeovne.

Dertil kommer en grund på 5000m², som går helt ned til vandkanten. Grunden består af hyben, græs og træer og altså strand med marehalm og sand. En udemærket badestrand med rent vand. Lavvandet, så det er sikkert for små børn. Indimellem er der tang - det svinger noget.

Billeder

Tryk på et billede for at se det i fuld størrelse (bemærk dog at billederne er ret store og kan derfor tage lidt tid at hente).

Stueetagen

Stue med trappe Stuen mod havet Stuen mod syd Veranda set fra stue Veranda mod hav Veranda mod syd Køkken

Førstesalen

Balkon Balkonværelse med senge Balkonværelse mod havet Balkonværelse mod øst Udsigt fra balkonværelse

Havudsigten

Udsigt fra østværelse Udsigt fra solplads Aftenskumring Solnedgang Havet mod øst fra balkon Stranden Tordenvejr på vej

Grunden

Lunden Haven i maj Haven Legehus i frugthaven Majstemning Skoven

Udefra

Sommermorgen Hus set fra havet Mod vest Mod øst Vilde blomster Tidlig forår Set fra stranden